Településfejlesztési Díj - Szentkirály

Gratulálunk a 7. Dimenzió Építészirodának a bölcsőde tervezéséhez!


A Településfejlesztési Díj községek kategóriájában szakmai zsűrink döntése alapján Településfejlesztési Díjban részesült Szentkirály Község Önkormányzata az infrastruktúra-fejlesztésben kiváló projektért, aminek keretében egy kétcsoportos bölcsődét hoztak létre.
Szentkirály egyike azon településeknek, amelyek a jövőbe tekintenek és a várostérségi folyamatokra csatlakozva fejlesztik a község szolgáltatási szintjét. Az igényekre reagáló 2 csoportos, összesen 28 férőhelyes teljesen új bölcsőde felépítése fontos szempont a községbe költözést fontolgató és a már itt lakó fiatal pároknak.
Látványos és esztétikus az épület kialakítása dizájnos építészeti megoldásokkal; a hosszúkás standard ajtók és ablakok jól megférnek a csoportszobákban lévő hatalmas körablakokkal és az épület hátulján a bástyaszerűen kialakított részben a pajzsszerű körcikkablakokkal. Az épület kialakítása a kisgyermekek mese- és fantáziavilágának megfelelően egyedülálló a környéken.
Elmondhatjuk, hogy azok a bölcsisek, akik itt szerzik első közösségi élményeiket, nem csupán egy épületbe járnak. Ez a bölcsi a kicsiknek egyszerre lovagi vár, hercegnői kastély vagy éppen óriási babaház.
A formák és megoldások iránt mutatott bátorságot a zsűri Településfejlesztési Díjjal ismerte el. A djat Szebeni Dávid méltató szavai után Szabó Gellért polgármester úr vehette át Dr. Tas Krisztiántól.
Gratulálunk!


A Településfejlesztési Díj hozzájáruló szponzorai:
Miniszterelnökség
Bethlen Gábor Alapkezelő
Arenda Consult Kft.
WebOrigo
LNL Group Solutions Kft.
Enrawell Consulting Kft. Enrawell - Pályázati hírfolyam
EconUrbia Kft.


Forrás: cikk: telepulesfejlesztes.eu, fotó: 7. Dimenzió Építésziroda

Településfejlesztési Díj - Szentkirály

Fotógaléria


2023 Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
  • Építészfórum
  • Építési jog
  • E-napló
  • ÉTDR
  • Artifex Kiadó Kft.
  • Nemzeti Jogszabálytár
  • Építési megoldások

Kiemelt partnereink

  • Horváth Építőmester Zrt.